top of page

Aandacht voor écht contact

Prinses Laurentien ging vrijdagochtend op Utrecht Centraal ‘échte gesprekken’ aan met reizigers. Echt contact staat onder druk in de huidige digitale samenleving, daarom wil de prinses zich inzetten om meer in gesprek te gaan met elkaar.


In speciaal ingerichte ‘slowdate-huiskamers’ op het station konden Laurentien en haar gesprekspartners in alle rust een open gesprek aangaan. Naast koninklijke support kon de actie ook rekenen op steun van tal van andere bekende Nederlanders zoals Jamai Loman, Jan Slagter, Trijntje Oosterhuis en Marlijn Weerdenburg. Zij gingen ook in gesprek met voorbijgangers. De campagne is een initiatief van de Alliantie Digitaal Samenleven, waar prinses Laurentien medeoprichter van is. De prinses wil mensen helpen die niet goed meekomen met de huidige digitale samenleving. Het voeren van echte gesprekken helpt hierbij.


Uiteraard kon Stichting Humafy niet aan deze actie ontbreken en heeft onze voorzitter Olaf Koning zich bij het initiatief van de Alliantie Digitaal Samenleven aangesloten. Dit heeft geleid tot ontzettend veel spontane en openhartige gesprekken met zowel de reizigers als de initiatiefnemers.


Om jullie allen mee te laten genieten heeft hij speciaal de onderstaande fotoreportage gemaakt:


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page